PanKlor Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu https://www.minidsp.com/products/ht-series/tide16 Zapowiada się ciekawie chociaż pewne braki (3 x HDMI 2.0) widać na pierwszy rzut oka. Pewnie będzie też mniej przyjazdy w obsłudze niż mainstreamowe urządzania. Sugerowana cena 3.5 kUSD. Ciekawe ile wyjdzie u nas po wszystkich podatkach opłatach itp. 1 Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hardcore’owo a jeszcze weź to napędź! Słabo z tym HDMI, ale sporo telewizorów dziś ma ileś tam wejść 2.1, więc może wystarczyć eARC. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 21 minut temu Autor Napisano 21 minut temu (edytowany) IMHO nie jest tak źle. Końcówka mocy 8 z 300W przy 4 Ohm do zestawu kosztuje 2200 USD. Czekam na pierwsze recenzje/testy. Zawsze też można kupić kilka/kilkanaście Fosi Edytowano 20 minut temu przez PanKlor Odpisz, cytując
MASX Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu (edytowany) A gdzie tu podpiąć suby? Czy ja ślepy jakiś jestem. Chodzi mi oczywiście o RCA ; ) Edytowano 5 minut temu przez MASX Odpisz, cytując
Konrad Grzybowski Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Fajny pomysł na wejście w rynek. Procesor z zaawansowaną korektą akustyki. Jednak uważam za przestrzał - cena i brak HDMI 2.1. Mamy 2026r. Nie cofamy się technologicznie. Wiem, że nie jest to mega potrzebne i w pełni wykorzystywane ale sprzęty kupujemy na lata. Trzeba dokupić końcówkę mocy (wielokanałową) więc cena za zestaw wychodzi już spora. Dla większości użytkowników (typowy Kowalski) po za zasięgiem, nie tyle finansowym co że względów ekonomiczno/praktycznych. Odpisz, cytując
Recommended Posts