Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Sprzedam wzmacniacz słuchawkowy z dodatkową funkcją przedwzmacniacza liniowego. Lampy 6n30p (kilkaset godzin) oraz Linlai E-6SN7 (nowa, gra od tygodnia, stara nie przeżyła niezręcznej wymiany). Dwa komplety wejść RCA (selektor wejść hebelkowy z tyłu), jedna para wyjść RCA na końcówkę mocy, wyjście słuchawkowe 6,3, mm. Rozmiar A4, waga 10 kg. Stan ideolo. Robiony rok temu.

Cena 2750. 

20251030_141400.jpg.e53cadcb68b68c668c29ac7741fd837d.jpg20251030_140620.jpg.41220bc3528f7c6281c15f8783789497.jpg20251030_140418.jpg.b2da61f6f104d895fe5d10458eee3c44.jpg

Napisano

Dostałem podobny od kolegi z forum. Nawet z moimi bieda słuchawkami gra to pięknie. Nie wspomnę już o wyglądzie i świetle lampek w nocy 😉. Nie szkoda Ci tak ładnego klocka? 

PS. No i możesz go wykorzystać jako pre w torze stereo. 

Napisano
3 minuty temu, KrólKiczu napisał:

Dostałem podobny od kolegi z forum. Nawet z moimi bieda słuchawkami gra to pięknie. Nie wspomnę już o wyglądzie i świetle lampek w nocy 😉. Nie szkoda Ci tak ładnego klocka? 

PS. No i możesz go wykorzystać jako pre w torze stereo. 

Byłoby szkoda ale robi się już Blazebird  u Pana Bocianka, po drugie w UD 507 jest bdb wzmacniacz, po trzecie mało ostatnio korzystam ze sluchawek, zatem jedne sprzedaję. No więc tak się złożyło, że Master trochę się nudzi u mnie a zaraz w ogóle będzie bezrobotny.

Same lampy prawie tysiaka kosztują.

Nie ma tu mowy o jakimś zmuleniu, zmiękczeniu itp. Super detal, świetnie budowana scena, zwłaszcza na słuchawkach. Nie mylić z jakimś ocieplaczem brzmienia w stylu łormera...

Tak więc lampki będą. Po prostu lubię.