BlaBla Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Sprzedam wzmacniacz słuchawkowy z dodatkową funkcją przedwzmacniacza liniowego. Lampy 6n30p (kilkaset godzin) oraz Linlai E-6SN7 (nowa, gra od tygodnia, stara nie przeżyła niezręcznej wymiany). Dwa komplety wejść RCA (selektor wejść hebelkowy z tyłu), jedna para wyjść RCA na końcówkę mocy, wyjście słuchawkowe 6,3, mm. Rozmiar A4, waga 10 kg. Stan ideolo. Robiony rok temu. Cena 2750. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dostałem podobny od kolegi z forum. Nawet z moimi bieda słuchawkami gra to pięknie. Nie wspomnę już o wyglądzie i świetle lampek w nocy 😉. Nie szkoda Ci tak ładnego klocka? PS. No i możesz go wykorzystać jako pre w torze stereo. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KrólKiczu napisał: Dostałem podobny od kolegi z forum. Nawet z moimi bieda słuchawkami gra to pięknie. Nie wspomnę już o wyglądzie i świetle lampek w nocy 😉. Nie szkoda Ci tak ładnego klocka? PS. No i możesz go wykorzystać jako pre w torze stereo. Byłoby szkoda ale robi się już Blazebird u Pana Bocianka, po drugie w UD 507 jest bdb wzmacniacz, po trzecie mało ostatnio korzystam ze sluchawek, zatem jedne sprzedaję. No więc tak się złożyło, że Master trochę się nudzi u mnie a zaraz w ogóle będzie bezrobotny. Same lampy prawie tysiaka kosztują. Nie ma tu mowy o jakimś zmuleniu, zmiękczeniu itp. Super detal, świetnie budowana scena, zwłaszcza na słuchawkach. Nie mylić z jakimś ocieplaczem brzmienia w stylu łormera... Tak więc lampki będą. Po prostu lubię. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts