Michał Piekaj Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam serdecznie, Jadę jutro kupić kolumny dynaudio contur 1.8 MK2 . Od pierwszego właściciela. Rok produkcji 2014. Podobno ostatni rok produkcji. I pytanie o terminalne głośnikowe bo zauważyłem że na innych aukcjach sa dwa różne terminalne. Ktoś mi napiszę o co chodzi? . Te co jadę zobaczyć To te czarne terminalne Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Michał Piekaj napisał: I pytanie o terminalne głośnikowe bo zauważyłem że na innych aukcjach sa dwa różne terminalne. Ktoś mi napiszę o co chodzi? . Z tego co przejrzałem to wersja MK II miała plastikowe / górne zdjęcie / , a bez MK II metalowe / dolne zdjęcie / Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Z tego co przejrzałem to wersja MK II miała plastikowe / górne zdjęcie / , a bez MK II metalowe / dolne zdjęcie / Ok. Bo się boje żebym nie kupił grzebanych kolumn Odpisz, cytując
Recommended Posts