MarcinElektro Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Witam. Czy: SVS new series subwoofer 3000 który pojawi się na tym CES 2026 Klipsch RP-504C II i Klipsch RP-8000F II to dobre połączenie? Lepiej ten zestaw sparować z Onkyo TX-RZ30 czy Denon AVC-X3800H? I czy ktoś poleci jeszcze dobre satelity surround? Z góry dziękuję. Pokój ok. 30m². Pozdrawiam. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Oba to będzie dobre połączenie. Kierowanym się tym jak bardzo chcesz rozbudować system w przyszłości (kalibracja, dodatkowe subwoofery). Odpisz, cytując
MarcinElektro Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Jak już to o max 1 subwoofer (bo kasy dużo się nie ma). Dirac w sumie by się przydał, ale nigdy nie korzystałem z Dirac. Denon lubię bardzo, ale nigdy nie miałem Denon, lecz ufam Denonowi. Natomiast Onkyo zaskakuje mnie też. A tu zdjęcie pokoju w którym będzie kino. Odpisz, cytując
Recommended Posts