Kubus72 Napisano Sobota o 10:52 Napisano Sobota o 10:52 (edytowany) Bardzo proszę Was, doświadczonych i biegłych w Roomperfect. Gdzie konkretnie rozstawiać statyw przy pomiarach Global ?. Na czwartym zdjęciu statyw ustawiony do pomiaru Focus. Mam Lyngdorfa tdai 2210. Edytowano Sobota o 10:55 przez Kubus72 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 17:11 Napisano wczoraj o 17:11 Myślę, @tomek4446 mógłby coś doradzić. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 17:38 Napisano wczoraj o 17:38 17 minut temu, KrólKiczu napisał: mógłby coś doradzić. Obejrzałem filmik o Roomperferct. Nie wiem co to Global i ile pomiarów zawiera , ale ja bym to walnął tak samo jak pomiar Dirac Live . Mniej więcej pokrywa mi się z tym co prezentuje Lyngdorf / a- propos , nie możecie kupować czegoś czego nazwę można normalnie wymówić ? / Odpisz, cytując
Kubus72 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Nieeee, Dirac to zupełnie coś innego. Zrobiłem pomiary w pokoju i 99% skuteczności. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Kubus72 napisał: Zrobiłem pomiary w pokoju i 99% skuteczności. Co to znaczy ? 2 godziny temu, Kubus72 napisał: Dirac to zupełnie coś innego. Jako algorytm tak , ale co do pomiarów to wg. mnie nie ma znaczenia. Odpisz, cytując
Recommended Posts