Paweł Florczyk Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Pytanie do byłych i obecnych posiadaczy K11. Jak wygląda jego wyłączanie? Za każdym razem trzeba przytrzymać przycisk przez 5 sekund? Próbowaliście tego malucha z Ifi Power X lub z liniowym np. Tomankiem? Co wybrać? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Hej Z mojego doświadczenia - większość osób K11 po prostu nie wyłącza. Jeśli mowa o R2R, to lepszy zasilacz sporo zmienia, ale to najlepiej sprawdzić samemu. Gdybyś chciał pożyczyć iPowerX, to zapraszam Odpisz, cytując
Paweł Florczyk Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Q21 napisał: Hej Z mojego doświadczenia - większość osób K11 po prostu nie wyłącza. Jeśli mowa o R2R, to lepszy zasilacz sporo zmienia, ale to najlepiej sprawdzić samemu. Gdybyś chciał pożyczyć iPowerX, to zapraszam Ja bym nawet kupił w ciemno, ale zastanawiam się nad bezpieczeństwem. Taki zasilacz jest ciągle wpięty do listwy i rozumiem, że tak też większość ludzi go użytkuje, ale czy znamy jego zabezpieczenia? Odpisz, cytując
Recommended Posts