Sylwek Czupryniak Napisano Wtorek o 17:43 Napisano Wtorek o 17:43 Jestem bardzo ciekawy Onkyo icon p-80, ma wszystko to co NAD c658 (Dirac) ale to konstrukcja nowsza o 5-6 lat i dac zupełnie inny, chętnie bym na próbę podmienił i siebie i posłuchał... Ciekawe też jak ta aplikacja w porównaniu z blueos? Coś ktoś wie? Próbował? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano Środa o 10:30 Napisano Środa o 10:30 Hej Bezpośredniego porównania nie mieliśmy okazji zrobić, ale same Onkyo omawiamy w filmie Gdybyś chciał sprawdzić P-80 na własne uszy - zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując
Sylwek Czupryniak Napisano Środa o 17:38 Autor Napisano Środa o 17:38 7 godzin temu, Q21 napisał: Hej Bezpośredniego porównania nie mieliśmy okazji zrobić, ale same Onkyo omawiamy w filmie Gdybyś chciał sprawdzić P-80 na własne uszy - zapraszam do kontaktu i na odsłuch A można pożyczyć? Bo słuchanie w salonie chyba nie ma sensu, chciałbym podmienić u siebie Nada na Onkyo, zrobić jednak kalibrację Dirac ( nawet tą ograniczoną, niby mam do NADa wykupioną pełną licencję ale chyba to się nie da wykorzystać przy Onkyo?) 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:26 Napisano wczoraj o 06:26 Nie, kupujesz licencje na urządzenie. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 10:57 Napisano wczoraj o 10:57 17 godzin temu, Sylwek Czupryniak napisał: A można pożyczyć? Bo słuchanie w salonie chyba nie ma sensu, chciałbym podmienić u siebie Nada na Onkyo, zrobić jednak kalibrację Dirac ( nawet tą ograniczoną, niby mam do NADa wykupioną pełną licencję ale chyba to się nie da wykorzystać przy Onkyo?) Napisz proszę na PW lub zadzwoń, kalendarz jest dalej napięty z Iconami Odpisz, cytując
Fonn Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Miałam okazję ostatnio posłuchać właśnie P 80 z Diamondami 30mk2,muszę powiedzieć, że byłem mocno pozytywnie zaskoczony jak ten wzmacniacz gra. Początkowo był podpięty Musical Fidelity 6 i dźwięk był zamulony generalnie słabo to grało. Poprosiłem o zmianę wzmacniacza i postawiono P80. Lepsza kontrola ,wyrównany balans tonalny,przejrzystość, otwartość. Nieźle się to zgrało z Diamondami. Wiadomo, że wielkiego wyrafinowania w tej cenie nie było ale słuchało się tego najnormalniej przyjemnie. Naprawdę ciekawy sprzęt z mnóstwem dodatków. Aktualnie szukam kolumn dla siebie i tak oto miałem przyjemność posłuchać tego zestawu. Słabo oceniam tego Musicala totalny zamulacz, sprzedawca też się dziwię kto tego wzmaka chwali i za co... Onkyo Naprawdę pokazał się z jak najlepszej strony a niebył za dobrze wygrzany,świetny sprzęt. Mnie za to ciekawi końcówka mocy M 80 niestety nie mieli do posłuchania. Odpisz, cytując
Recommended Posts