Skocz do zawartości

teufel ultima 40 plus denon AVC-X2850H pomoc przy konfiguracji

Recommended Posts

Napisano

witam dostałem zestaw kina domowego "moze nie najnowszy :)" ale liczy sie gest 😛 wiec jest to ul 40Mk3 front + tylnie ul 20Mk4 i do tego subwoofer t10 , bez glosnika centralnego .plan jest taki aby podlaczyc to do tv i dekodera cyfrowego. zrobilem to przez kable hdmi "ARC,eARC" jest obraz ale z dzwiekiem bardzo słabo:( musze dekoder krecic na maxa plus denona na 50% aby cos słyszec a subwoofer jest bo jest cos tam delikatnie ale to minimum oczywiscie podłaczony kablem z ktorym przyszedł tył nie gra wcale! robiłem wszystko jak denon opisuje krok po kroku i lipa. w necie cos znalazłem ustawic kolumny jako "small" nie mam takiej opcji:/ menu.kable podłaczone dobrze .jak robie test glosnikow wszystko slychac, nawet z mikrofonem kalibracyjnym Audyssey wszysto gra. juz myslalem ze cos z glosnikami bo za darmo to wiadomo:) ale jak front podłacze do denon DRA-335R graja bardzo fajnie .w czym jest problem ? prosze o pomoc !!