piotria Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Witam. Szukam wzmacniacza do kolumn Monitor Audio Monitor 300. Obecnie grają z NAD C326bee, wszystko fajnie brzmi ale mam wrażenie że potrzebuje więcej mocy. Zastanawiałem sie nad NAD 😁 C368bee ale jeszcze chyba nie dorosłem do klasy D. Kusi mnie też coś w stronę Arcamów powyżej 50W. Jako źródło mam Arcam cds27 i klocek z serii FMJ pasowałby idealnie. Miałem porównanie mojego obecnego Nada z Yamahą a s701 i odstawiłem japończyka, bardziej pasuje mi brzmienie brytyjskie. Polećci coś ciekawego do 3000 zł, może być rynek wtórny. Edytowano 4 godziny temu przez piotria Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Hej, Nowe NADy nie pasują brzmieniem do Monitor audio. Są zbyt dokładne. Ale starszy wyższy model czy to 356 czy szczególnie 375 będą pasować do tych kolumn. W przypadku Arcama masz teraz fajne ceny na wyprzedawane modele A15 czy A25 te jeszcze bez "+". Warto. Te kolumny grają też fajnie z elektroniką Denona jak X1700NE. czy Atolla IN80, IN100 lub Magnata MA900, MA1000. Odpisz, cytując
piotria Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu A15 kuszący, trochę drogo. Poczekam może stanieje do 3500 😁 a cambridge audio cxa81 Odpisz, cytując
Recommended Posts