Gryca Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam wszystkich. Dotarł do mnie w końcu Onkyo Rz 50. Miałem wcześniej onkyo 686. Podłączyłem wszystko i niestety z żadnego źródła nie wydobywa się dźwięk. Czy to analogowo podłączony Wiim ultra czy też żadne hdmi czy USB. Co mogę zmienić w ustawieniach, aby zaczęło grać. Kalibracja głośników zrobiona- słychać je a dźwięku nie ma. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Iron Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Gryca napisał: Jest dźwięk!!! Super, że jest. Tylko mało precyzyjnie podana przyczyna braku dźwięku 😁 Odpisz, cytując
Gryca Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Coś w tych ustawieniach mam pomieszane i znowu nie ma… Odpisz, cytując
Gryca Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Hej, ktoś ma jakiś pomysł? Nowy sprzęt a człowiek zamiast się cieszyć to się stresuje… Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Coś jest pewnie żle ustawione... Myślisz, że mamy szklaną kulę tutaj na forum? Odpisz, cytując
Gryca Napisano 32 minuty temu Autor Napisano 32 minuty temu Połączenie amp-tv ( hdmi out main arc- hdmi arc). Wiim połączony rca. Ustawione w ampli Main+ sub. Nie wiem już gdzie mam szukać co ewentualnie mam pochrzanione. Dziwne, że Wiim i inne wejścia też nie grają. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu Napisałeś, że jest dźwięk. Wróć do tamtych ustawień. Odpisz, cytując
Recommended Posts