szyki78 Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia Witajcie Używam od kilku lat starych słuchawek philipsa. Ślę teraz chciałbym kupić coś dużo lepszego. Tak do 3-4 tysiecy. Potrzebuję łączności bezprzewodowej i wpiąć kabla. Nie jestem jakimś super znawcą ale chciałbym jakosci. Jakie pomysły? Pomozecie? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia Cześć W tym przedziale cen, faktycznie możesz oczekiwać wiecej. Połączenie kabla z BT w tych czasach zdarza się bardzo często, a producenci zaczęli prezentować co raz to droższe propozycje w tym segmencie. Dlatego też, gorąco Cię zachęcam do zapoznania się z flagowym modelem od firmy Bowers & Wilkins. Model PX8s2 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8-s2.html Niezwykle komfortowe, wygodne, skórzane pady ale to co najważniejsze pozwolą Ci wejść w naprawdę wyższy poziom słuchania muzyki. Skąd piszesz? Chętnie zaprosilibyśmy Cię na odsłuch do jednego z naszych punktów. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 lutego Napisano 2 lutego Hej Zdecydowanie warto sprawdzić Focale Bathys. Świetne słuchawki, które omawiamy tutaj: Odpisz, cytując
Assassin Napisano Piątek o 21:05 Napisano Piątek o 21:05 Mark Levinson No. 5909 Płynne, dynamiczne, szczegółowe, ale nigdy nie ostre czy krzykliwe. Wyrafinowanie i klasa. Dla mnie zdecydowanie lepsze od Bathys i PX8 S2. Po odsluchach w/w trójki nie zastanawiałem się z zakupem nawet 5 min. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 16:00 Napisano Poniedziałek o 16:00 Dnia 20.03.2026 o 22:05, Assassin napisał: Mark Levinson No. 5909 Płynne, dynamiczne, szczegółowe, ale nigdy nie ostre czy krzykliwe. Wyrafinowanie i klasa. Dla mnie zdecydowanie lepsze od Bathys i PX8 S2. Po odsluchach w/w trójki nie zastanawiałem się z zakupem nawet 5 min. Uważamy trochę inaczej, bo niedawno były w naszych rękach. Brzmią jasno, są zadziorne na górze pasma i odziwo! nie grają dużym basem na jak tę markę. W przypadku Px8s2 czuć zdecydowanie większą różnorodność i klasę produktu. Odpisz, cytując
Assassin Napisano Poniedziałek o 16:51 Napisano Poniedziałek o 16:51 46 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Uważamy trochę inaczej, bo niedawno były w naszych rękach. Brzmią jasno, są zadziorne na górze pasma i odziwo! nie grają dużym basem na jak tę markę. W przypadku Px8s2 czuć zdecydowanie większą różnorodność i klasę produktu. Cóż ... Najlepiej posłuchać samemu, czyż nie? 😉 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 15:34 Napisano wczoraj o 15:34 22 godziny temu, Assassin napisał: Cóż ... Najlepiej posłuchać samemu, czyż nie? 😉 Zdecydowanie tak! Odpisz, cytując
Assassin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dnia 24.03.2026 o 16:34, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Zdecydowanie tak! Btw, odpowiedź z jednego z salonów (w wielkiej aglomeracji; w razie potrzeby "służę" informacją), że nie można umówić się na odsłuch, bowiem B&W nie udostępniło egzemplarzy testowych, lecz można posłuchać PX7S3 (sic!), może zniechęcić. Ja się nie zniechęciłem, żeby mimo wszystko przetestować gdzie indziej, ale inni ... Edytowano 1 godzinę temu przez Assassin Odpisz, cytując
Recommended Posts