Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witajcie

Używam od kilku lat starych słuchawek philipsa. Ślę teraz chciałbym kupić coś dużo lepszego. Tak do 3-4 tysiecy. Potrzebuję łączności bezprzewodowej i wpiąć kabla. Nie jestem jakimś super znawcą ale chciałbym jakosci. Jakie pomysły? Pomozecie?

Napisano

Cześć 

W tym przedziale cen, faktycznie możesz oczekiwać wiecej. Połączenie kabla z BT w tych czasach zdarza się bardzo często, a producenci zaczęli prezentować co raz to droższe propozycje w tym segmencie. Dlatego też, gorąco Cię zachęcam do zapoznania się z flagowym modelem od firmy Bowers & Wilkins. Model PX8s2 

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8-s2.html

Niezwykle komfortowe, wygodne, skórzane pady ale to co najważniejsze pozwolą Ci wejść w naprawdę wyższy poziom słuchania muzyki. 

Skąd piszesz? Chętnie zaprosilibyśmy Cię na odsłuch do jednego z naszych punktów. 

• 1 month later...
Napisano

Mark Levinson No. 5909

Płynne, dynamiczne, szczegółowe, ale nigdy nie ostre czy krzykliwe.  Wyrafinowanie i klasa. Dla mnie zdecydowanie lepsze od Bathys i PX8 S2. Po odsluchach w/w trójki nie zastanawiałem się z zakupem nawet 5 min. 

Napisano
Dnia 20.03.2026 o 22:05, Assassin napisał:

Mark Levinson No. 5909

Płynne, dynamiczne, szczegółowe, ale nigdy nie ostre czy krzykliwe.  Wyrafinowanie i klasa. Dla mnie zdecydowanie lepsze od Bathys i PX8 S2. Po odsluchach w/w trójki nie zastanawiałem się z zakupem nawet 5 min. 

Uważamy trochę inaczej, bo niedawno były w naszych rękach. 

Brzmią jasno, są zadziorne na górze pasma i odziwo! nie grają dużym basem na jak tę markę. W przypadku Px8s2 czuć zdecydowanie większą różnorodność i klasę produktu.

Napisano
46 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Uważamy trochę inaczej, bo niedawno były w naszych rękach. 

Brzmią jasno, są zadziorne na górze pasma i odziwo! nie grają dużym basem na jak tę markę. W przypadku Px8s2 czuć zdecydowanie większą różnorodność i klasę produktu.

Cóż ... 

Najlepiej posłuchać samemu, czyż nie? 😉

Napisano (edytowany)
Dnia 24.03.2026 o 16:34, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Zdecydowanie tak! 

Btw, odpowiedź z jednego z salonów (w wielkiej aglomeracji; w razie potrzeby "służę" informacją), że nie można umówić się na odsłuch, bowiem B&W nie udostępniło egzemplarzy testowych, lecz można posłuchać PX7S3 (sic!), może  zniechęcić. Ja się nie zniechęciłem, żeby mimo wszystko przetestować gdzie indziej, ale inni ...

Edytowano przez Assassin