VanS Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Cześć, będę za chwilę wykańczał swój pokój gracza (mini). Myślałem o pójściu w konsolę + TV. No i teraz jeszcze zastanawiam się nad audio. Raczej z uwagi na mały pokój 5.1 odpada. Myślę o jakimś dobrym stereo + ew. sub. Co byście polecili (najlepszy moment cena / jakość) Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Hej, w jakim budżecie szukasz? Propozycje mogą być od kilkuset złotych do nawet setek tysięcy, gdy się wystarczająco postarasz Odpisz, cytując
VanS Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Cześć 33 minuty temu, Q21 napisał: Hej, w jakim budżecie szukasz? Propozycje mogą być od kilkuset złotych do nawet setek tysięcy, gdy się wystarczająco postarasz Dla mnie najlepszy moment to idealny punkt cena / jakość. Nie rozumiem jak ktoś może grać na kompie za 20k i mieć głośniki za 200 zł. Mentalnie nastawiłem się na wydatek ok 5k. Odpisz, cytując
Recommended Posts