Grzegorz Drzewko Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam. Nadszedł czas na zmiany, po dwóch latach szukam zestawu który zastąpi moje Lintony które grają z Vincent SV-228mk2z lampami 12AX7 Genalex Gold Lion gramofonem Dual 714Q i NuPrime Stream-9. Słucham różnorodnej muzyki z naciskiem na Hip Hop i Muzykę elektroniczną głownie House. Salon ma 22m2. a kwota jaka mogę przeznaczyć to 6-10 sprzęt może być z drugiej ręki. Słuchałem różnych zestawów głośnikowych ale nigdy pod Vincentem z nowych wpadły mi w ucho Indiana Line Lira 6 lub Acoustic Energy 320 mk2 z używanych wrażenie zrobiły na mnie Audio Physic Tempo25 ale to chyba inna liga niż wyżej wymienione zestawy. Z Vincentem słuchałem Super Lintonow i evo 5.4(w evo Bas był aż za potężny) ale chyba chyba taka wymiana nie będzie znacznym krokiem w przód? Może macie jakieś swoje typy które warte są uwagi i warte odsluchu? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Chcesz wymienić kolumny z jakiegoś konkretnego powodu czy po prostu się znudziły? To współczesne Lintony? Odpisz, cytując
Grzegorz Drzewko Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Sipo napisał: Chcesz wymienić kolumny z jakiegoś konkretnego powodu czy po prostu się znudziły? To współczesne Lintony? Znudziły się, tak to współczesne Lintony Odpisz, cytując
Recommended Posts