maciek72 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) Mam 6 Atmos na płasko i nie czuje dyskomfortu Może głuchy jestem ? Edytowano 22 godziny temu przez maciek72 Odpisz, cytując
Butler Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Nie chodzi o dyskomfort tylko o optymalne wykorzystanie możliwości głośników. Jak całe życie będziesz jechał na zaciągniętym ręcznym to też nie będziesz odczuwać dyskomfortu Odpisz, cytując
welo Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Ale gdybyś je miał pochylone to miałbyś lepsze doznania akustyczne Tylko nie zawsze się da, dlatego nie każdy może sobie na to pozwolić. No i oferta takich głośników jest ograniczona. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 godzin temu, examplelog napisał: Skoro mam przednie montowane na płasko to lepiej zrobić 5.1.4 z tym kompromisem, że nie będą skierowane czy lepiej zrobić po prostu 5.1.2? dość istotny dylemat, Zarówno pod kątem umiejscowienia Antosów jak i wyboru amplitunera. Odpisz, cytując
Recommended Posts