maciek72 Napisano Poniedziałek o 09:09 Napisano Poniedziałek o 09:09 (edytowany) Mam 6 Atmos na płasko i nie czuje dyskomfortu Może głuchy jestem ? Edytowano Poniedziałek o 09:11 przez maciek72 Odpisz, cytując
Butler Napisano Poniedziałek o 11:13 Napisano Poniedziałek o 11:13 Nie chodzi o dyskomfort tylko o optymalne wykorzystanie możliwości głośników. Jak całe życie będziesz jechał na zaciągniętym ręcznym to też nie będziesz odczuwać dyskomfortu Odpisz, cytując
welo Napisano Poniedziałek o 12:07 Napisano Poniedziałek o 12:07 Ale gdybyś je miał pochylone to miałbyś lepsze doznania akustyczne Tylko nie zawsze się da, dlatego nie każdy może sobie na to pozwolić. No i oferta takich głośników jest ograniczona. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 21 godzin temu, examplelog napisał: Skoro mam przednie montowane na płasko to lepiej zrobić 5.1.4 z tym kompromisem, że nie będą skierowane czy lepiej zrobić po prostu 5.1.2? dość istotny dylemat, Zarówno pod kątem umiejscowienia Antosów jak i wyboru amplitunera. Odpisz, cytując
examplelog Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zapytałem AI o kąty przy odsłuchu na 2 osoby.. nawet wygenerował sobie jakiś skrypt do liczenia i przedstawił tabelkę "Quick angle calc table This setup prioritizes your most common 2-person use while keeping solo center viewing solid." Więc nabazgrałem sobie 2 osoby (pomarańczowe kółka to głowy), kąty i jak dla mnie te 30° wygląda na wystaczające. edit: niebieskie elementy do zignorowania 😅 Edytowano 1 godzinę temu przez examplelog Odpisz, cytując
Recommended Posts