Gregorrro Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cześć, czy ktoś miał styczność z kondycjonerami Taga od serii PC 5000 w górę. Ceny są dosyć atrakcyjne w porównaniu do konkurencji i ciekaw jestem opinii o Taga. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Gregorrro napisał: Ceny są dosyć atrakcyjne w porównaniu do konkurencji i ciekaw jestem opinii o Taga Tak, ceny są konkurencyjne... Na tym bym zakończył z Tagą 🤭 Odpisz, cytując
Gregorrro Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, DiBatonio napisał: Tak, ceny są konkurencyjne... Na tym bym zakończył z Tagą 🤭 Dlaczego? Co innego polecasz? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie jestem wiarygodny w przypadku tej firmy, jestem uprzedzony do Tagi. Chociaż mam listwę PF 400 USB do TV w drugim pokoju i jakieś ich kable, ale w audio nie wstawiłbym Tagi i tyle. Wg mnie degraduje brzmienie, ale mnie nie słuchaj i nie czytaj 😁 Dobre wrażenie zrobiła na mnie listwa z pasywną filtracją WW Matrix 2, mam ją do liniowego zasilania routera i modemu, ale ta przynajmniej nie psuje nic w audio. W systemie audio mam co innego i niestety droższego od Tagi i tych listew. Ale nie przejmuj się moim podejściem do audio, są tacy którzy są zadowoleni z Tagi Harmony i ich listew i kabli zasilających. Mam znajomego, co ma PF 1000 i zaczął w niej wymieniać gniazda i okablowanie 😁 Swoją drogą masz 14 dni na zwrot, więc możesz sobie dowolną listwę zwaną kondycjonerem sprawdzić u siebie w systemie, najważniejsze, żeby niczego nie psuła w brzmieniu. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts