patros Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Witam, skłaniam się do zakupy zestawu streamer +wzmacniacz all-in-one + 2 kolumny. Przeglądałem już dużo sklepów oferujących podobny sprzęt, pisałem z nimi i każdy podsyła inny zestaw. Aktalnie zastanawiam się nad - Arcam Sa35 - Rose RS520 - Cambridge 150 evo SE - NAD m10 v3 który z nich były najlepszy gdyż w sprawie kolumny jestem bardziej zdecydowany na bowers & wilkins 704 s3 chyba , że zaproponujecie coś podobnie grającego i ładnie wyglądającego jak B&W. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć Opcji będzie bardzo dużo na wzmacniacze, jak sam już zauważyłeś. Z jakim wzmacniaczem słuchałeś Bowersów? Ogółem nie ma co wybierać w ciemno, najlepiej byłoby posłuchać tych i innych kolumn. W takim budżecie często wybierane u nas są Monitor Audio Silver 500, Pylony Diamond 28 mkII, KEF R5 Meta (obecnie w outlecie w bdb cenie), a także Focal Aria Evo X No2. Pierwsza i ostatnia opcja z tych to jaśniej grające kolumny, detaliczne w górze pasma. Focal bardziej gra dołem, który w Monitor Audio Silver jest szybki i zwarty. W kwestii wzmacniacza jest różnie. Naim Uniti Atom, gdy wolisz coś cieplejszego, neutralny Cambridge EVO 150, Marantz Model 40n Warto też rozważyć opcje dzielone (oddzielnie streamer i wzmacniacz). Najlepiej będzie umówić się na odsłuch W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Podziałamy. Odpisz, cytując
patros Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu Bowersów słuchałem u znajomego z rosę rs520 i gra świetnie. A jest możliwość w Warszawie podjechać na odsłuchy? Odpisz, cytując
Recommended Posts