patros Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam, wszystkich zamierzam kupić zestaw do muzyki w postaci streamer all-in-one oraz kolumny. Co sensownego polecicie? Patrzyłem na kolumny Bowers Wilkins 704 s3. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nowa seria Bowersów jest spoko brzmieniowo, mniej surowe brzmienie niż wcześniejsze wypusty. P.S. Kolego, nie gniewaj się, ale jakbyś poprawił w tytule wątku tyś na tys. (z kropką na końcu) byłoby mniej kłująco w oczy. Wybacz, ale jestem przewrażliwiony na te wszystkie tyś przy podawaniu kwot. 😉 Odpisz, cytując
patros Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przepraszam rozumiem , ale chyba nie mam możliwości poprawienia. Tylko jaki streamer all-in-one patrzyłem Rose RS520, Arcam SA35, NAD m10 v3 oraz Cambridge 150 evo SE. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jako autor chyba masz możliwość edycji tytułu tematu. Rose, Arcam, NAD, te bym ogarniał. Masz TopHifi w pobliżu umów się na odsłuchy, chyba mają je w ofercie. Zacząłbym od Rose, 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts