tometomi Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Cześć, kupiłem Elac Solano FS287 jakiś czas temu i mam podłączone pod ONKYO HT-RC660, aczkolwiek nie czuje tego i chciałbym przejść na wzmacniacz. Używacie Elac Solano? Z czym macie podpięte? Budzet : 2500k - więc raczej używka 👍 Elac podobno są wymagające i warto coś konkretnego podpiąć, żeby miało to sens... 👍 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Piękne są!!! Dołóż 4 stówki i poszukaj używanego Rotela A14 MK2. Szkoda byłoby karmić te pięknisie byle czym😉 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Jak nie boisz się klasyków z epoki, to... Kenwood ma swoja moc:) Mam taki wzmacniacz, i nie szukam dalej, jest kompletny, nie ma słabych stron. Cena jest b. atrakcyjna, na portalach aukcyjnych ten model osiąga ceny na poziomie 5-6k. https://allegro.pl/oferta/kenwood-ka-8300-wzmacniacz-vintage-1975-79-18327058888 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć, Masz już naprawdę dobre kolumny Wdzystkie wzmacniacze, które mogłyby odkryć ich potencjał z rynku wtórnego będą przekraczały zTwój budżet. Chyba, że będą to konstrukcje dużo starsze...:) Odpisz, cytując
tometomi Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć, Masz już naprawdę dobre kolumny Wdzystkie wzmacniacze, które mogłyby odkryć ich potencjał z rynku wtórnego będą przekraczały zTwój budżet. Chyba, że będą to konstrukcje dużo starsze...:) Wiem, że to moze dość kontrowersyjna sprawa, ale.... czy WiiM AMP ULTRA jest w miarę dobrym rozwiązaniem? Odpisz, cytując
tometomi Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, Sipo napisał: Jak nie boisz się klasyków z epoki, to... Kenwood ma swoja moc:) Mam taki wzmacniacz, i nie szukam dalej, jest kompletny, nie ma słabych stron. Cena jest b. atrakcyjna, na portalach aukcyjnych ten model osiąga ceny na poziomie 5-6k. https://allegro.pl/oferta/kenwood-ka-8300-wzmacniacz-vintage-1975-79-18327058888 Dziękuję za info, przeszukałem pół internetu i wiele osób wskazuje audiolab 7000a, rotel a14, ale troszkę przewyższa budżet, aczkolwiek czasami na OLX etc idzie coś dorwać 💪 Myślałem o WiiM AMP ULTRA, troszkę rozwiązanie kontrowersyjne, ale zachwalane... 👍 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu 2 godziny temu, tometomi napisał: Wiem, że to moze dość kontrowersyjna sprawa, ale.... czy WiiM AMP ULTRA jest w miarę dobrym rozwiązaniem? Do głośników za 3000-4000 zł to i owszem ale w tym przypadku... mówię nie... a może nowy, dobry wzmak w systemie ratalnym 0%? Odpisz, cytując
Recommended Posts