lukluk71 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Sprzedam fantastyczne słuchawki Bowers & Wilkins PX8. Słuchawki zakupiłem jako nowe 27.01.2026 r. Stan praktycznie jak nowy – brak śladów użytkowania, jeszcze nawet niewygrzane, pachną nowością -używane maksymalnie 3-5 godzin. Słuchawki kupiłem, a w międzyczasie żona sprezentowała mi wersję S2 na 40. urodziny, więc muszę sprzedać jedną parę. W komplecie etui, okablowanie, potwierdzenie kupna. Myślę że to świetna okazja, do tej ceny nie znajdzie się lepiej grających słuchawek. Odbiór osobisty. Wrocław Odpisz, cytując
lukluk71 Napisano 49 minut temu Autor Napisano 49 minut temu sorry, Wystawiłem na alledrogo za 1200, ale puszcze na forum za 1100zł Odpisz, cytując
lukluk71 Napisano 21 minut temu Autor Napisano 21 minut temu Okej EDIT. nie chcę mi się bujać z 2 parami słuchawek. Wystawiam dla forumowiczów za 1000zł Przez allegro 1100zł https://allegrolokalnie.pl/oferta/bowers-wilkins-px8-gwarancja-oll Odpisz, cytując
Recommended Posts