lukluk71 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Sprzedam fantastyczne słuchawki Bowers & Wilkins PX8. Słuchawki zakupiłem jako nowe 27.01.2026 r. Stan praktycznie jak nowy – brak śladów użytkowania, jeszcze nawet niewygrzane, pachną nowością -używane maksymalnie 3-5 godzin. Słuchawki kupiłem, a w międzyczasie żona sprezentowała mi wersję S2 na 40. urodziny, więc muszę sprzedać jedną parę. W komplecie etui, okablowanie, potwierdzenie kupna. Myślę że to świetna okazja, do tej ceny nie znajdzie się lepiej grających słuchawek. Odbiór osobisty. Wrocław Odpisz, cytując
lukluk71 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu sorry, Wystawiłem na alledrogo za 1200, ale puszcze na forum za 1100zł Odpisz, cytując
lukluk71 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Okej EDIT. nie chcę mi się bujać z 2 parami słuchawek. Wystawiam dla forumowiczów za 1000zł Przez allegro 1100zł https://allegrolokalnie.pl/oferta/bowers-wilkins-px8-gwarancja-oll Odpisz, cytując
Recommended Posts