Tosiek Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Witam Wszystkich. Zakupiłem Denona M41 w zestawie z kolumnami tej samej marki SC-M41. Lokal usługowy 30m2, słucha się tak żeby można było swobodnie rozmawiać. Głownie dźwięk z telewizora przez kabel optyczny, lub radio FM (nie DAB). Mam pytanie czy warto wymienić te kolumny na lepsze, jeśli tak to jakie polecacie? Czy większe takie jak Klipsh R-50M (widziałem takie połączenia w zestawie) przy niskiej głośności wogóle ruszą? Chodzi tylko o jakość dźwięku, a przy tych źródłach nie wiem czy to coś zmieni. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Zostaw to co jest. R50 to kiepskie kolumny. Przy cichym graniu będa dawały się we znaki wysokie tony. Będzie to przeszkadzać. A te Denonowe do grania w tle, do kotleta mogą być idealne. Tanie a dobre, delikatne, nie narzucające się a z większą dynamiką to Magnaty Supreme. Albo ale to już drożej wersje do takiego użytkowania Monitor Audio Climate. Ja bym szedł w Magnaty. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej, a co jest nie tak z tymi z zestawu? To do takiego zastosowania idealne kolumny Odpisz, cytując
Recommended Posts