Lord_of_sound Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, w malutkiej sypialni zainstalowałem rzutnik. Teraz chciałbym do tego dorzucić jakieś fajne stereo. Mam możliwość podłączenia audio tylko przez USB-C/Jack/Bluetooth. Wydaje mi się, że sensownym zakupem będzie Edifier M60, ze względu na kompaktowy rozmiar i możliwość połączenia przez USB-C, aczkolwiek... czy macie jakieś pomysły/rozwiązania na zestaw wzmacniacz + głośniki? Takie rozwiązanie jest dla mnie bardziej przyszłościowe. Budżet to max 1000 zł. Odpisz, cytując
jackov15 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ediferow nie znam, ale swoją przygodę ze stereło zaczynałem od mini wieży Panasonic SC90PM, również „pod TV”. I była to naprawdę przyzwoita i kompaktowa miniwieża. Aktualnie widzę że lekko poza budżetem, ale warto. Ogólnie to chyba w historii elektroniki to jeszcze tak głupkowatego okresu nie było, żeby sprzęt z upływem lat drożał a nie taniał… Odpisz, cytując
Lord_of_sound Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Piękna jest ta mini wieża - niestety nie wykorzystam odtwarzacza CD. Odpisz, cytując
Recommended Posts