bartleby Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Sprzedaję mój prywatny wzmacniacz, mam go 6 rok - szczegóły są w opisach w ogłoszeniach. Jeśli ktoś chce, to można podjechać do Wrocławia i wszystko posprawdzać. Wzmacniacz był ostatnio w serwisie u kolegi @Audio Autonomy na regeneracji przekaźnika. Był przy okazji w środku posprawdzany, wysprzątany i miał zrobione regulacje. Nic nie było wymieniane, bo jest w super stanie. Odnośnie wizyty w serwisie zapraszam do molestowania pytaniami ww. kolegi. Szczerze mówiąc gra teraz lepiej niż w dniu kiedy go kupiłem. Olx Allegro Lokalnie Odpisz, cytując
Prawie Audiofil Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, bartleby napisał: Sprzedaję mój prywatny wzmacniacz, mam go 6 rok - szczegóły są w opisach w ogłoszeniach. Jeśli ktoś chce, to można podjechać do Wrocławia i wszystko posprawdzać. Wzmacniacz był ostatnio w serwisie u kolegi @Audio Autonomy na regeneracji przekaźnika. Był przy okazji w środku posprawdzany, wysprzątany i miał zrobione regulacje. Nic nie było wymieniane, bo jest w super stanie. Odnośnie wizyty w serwisie zapraszam do molestowania pytaniami ww. kolegi. Szczerze mówiąc gra teraz lepiej niż w dniu kiedy go kupiłem. Olx Allegro Lokalnie Miałem kiedyś okazję z nim troszkę, może z godzinkę. Dźwięk został w pamięci do dziś. Super granie.Wtedy z Monitor Audio RS8. Kto kupi będzie w 7 niebie. ( nie trzeba prowizji 😉) 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 26 minut temu Autor Napisano 26 minut temu 34 minuty temu, Prawie Audiofil napisał: Miałem kiedyś okazję z nim troszkę, może z godzinkę. Dźwięk został w pamięci do dziś. Super granie.Wtedy z Monitor Audio RS8. Kto kupi będzie w 7 niebie. ( nie trzeba prowizji 😉) Dzięki za bezpłatną promocję Ja miałem dość podobnie - miałem wtedy jakąś Yamahę i byłem z niej w miarę zadowolony, podłączyłem Marantza i nagle muzyka w całym salonie, znowu Yamaha i muzyka przylepiona do kolumn, znowu Marantz i znowu muzyka wszędzie 😃 No i 6 lat z tym samym wzmacniaczem. Jak mi nie pyknie to co teraz wymyśliłem, to idę w 11s2/3 i pewnie znowu utknę z nim na lata. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts