misieq1989 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Cześć, zakupiłem już gramofon, póki co odtwarzam na głośniku BT ale jestem zdecydowany na zakup głośników aktywnych (gramofon, BT z telefonu - spotify). Chciałem wziąć na próbę coś taniego - mianowicie EDIFIER R2750DB ale to za duże kloce trochę... ma być coś, co stanie na stoliku obok gramofonu. Myślałem o Fenris A5 (wczoraj były tez w promce klipsch the fives za 2000 ale opinie bywają różne) - które z tych dwóch oferują ciekawszy dzwięk? Ktoś ma i może się wypowiedzieć? Ewentualnie czy ktoś, kto prowadzi sprzedaż ma fenrisy w jakiejś przyjemnej cenie? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Hej Argony Fenris A5 to fajny kierunek jak na niedrogie kolumny. Podobnie jak Klipsche granie raczej rozrywkowe, ale nie tak ostre. Warto jednak sprawdzić droższe Forte. Sporo ciekawsze brzmienie W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując
misieq1989 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, Q21 napisał: Hej Argony Fenris A5 to fajny kierunek jak na niedrogie kolumny. Podobnie jak Klipsche granie raczej rozrywkowe, ale nie tak ostre. Warto jednak sprawdzić droższe Forte. Sporo ciekawsze brzmienie W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Forte to już niestety trochę ponad zakładany początkowo budżet. Jak będę w Łodzi to podjadę posłuchać jak czas pozwoli. Co do samej oferty to nie szykuje się u was jakaś turbo promocja? :D:D Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, misieq1989 napisał: Co do samej oferty to nie szykuje się u was jakaś turbo promocja? :D:D Wycenę zawsze można zrobić, w razie czego zapraszam na PW 4 godziny temu, misieq1989 napisał: Jak będę w Łodzi to podjadę posłuchać jak czas pozwoli. Warto umówić się zawczasu, czasem demo się sprzeda, a czasem sale odsłuchowe są zajęte Odsłuch "Z ulicy" niestety nie zawsze jest możliwy. Odpisz, cytując
Recommended Posts