Kabi_Marki Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu no włąśnie czy coś innego? 1. Czy warto dopołacać do serii RX-A4A? 2. Jeśli nie Yamaha i nie te modele to co? bo zgłupiałem (nigdy mądry nie byłem:)) 3. Na tą chwilę mam głośniki frontowe pylony OPAL 30.i sub klipsch. 4. Piszecie żeby z daleka od TOP HI FI? też mam uraz do nich ale ze względu na obsługę jeśli nie oni to gdzie? w Warszawie lub okolicach Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1. Do A4A tak, Do A2A nie. 2. Konkurentem modelu V6A jest Denon X2800 albo nowy 2850, Onkyo 6100. Z kolei modelu A4A to już Denon X4800, Pioneer LX505, Onkyo RZ50 Kwestia jaki masz budżet na amplituner? 3. masz zestaw 2.1? Ale bedziesz rozbudowywał? 4. Masz mase sklepów. W Warszawie, łoo panie. Wpisujesz w google i jest. Z tym, że amplituner do odsłuchu w warunkach sklepowych i to stereo? Cała istota amplitunera to kalibracja oraz zastosowanie przy najmniej 5.1. A na to pozwoli pewnie nieliczny sklep. Odpisz, cytując
Kabi_Marki Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Tak chcę mieć 5.1 tzn. mam ale reszty kolumn nie licze co mam to jest zestaw startowy. Czyli jest sens kupić A4A? jest różżnica? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej A4A to fajniejsze, naturalniejsze granie od V6A. Czy warto dopłacać, najlepiej określić samemu. Dla jednego różnica będzie warta dopłaty, dla drugiego nie Poza Yamahą warto sprawdzić Onkyo TX-RZ50, Marantz Cinema 50. Onkyo fajne, żywe, bardzo konkretne i wyposażone w Diraca. Marantz Cinema 50 spokojniejszy, bardziej nasycony. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując
lion Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Kabi_Marki napisał: no włąśnie czy coś innego? 1. Czy warto dopołacać do serii RX-A4A? 2. Jeśli nie Yamaha i nie te modele to co? bo zgłupiałem (nigdy mądry nie byłem:)) 3. Na tą chwilę mam głośniki frontowe pylony OPAL 30.i sub klipsch. 4. Piszecie żeby z daleka od TOP HI FI? też mam uraz do nich ale ze względu na obsługę jeśli nie oni to gdzie? w Warszawie lub okolicach jako, że przesiadałem się z v6a na a4a to odpiszę (raczej obiektywnie), że warto dopłacić, ale co najwyżej do używanego A4A z gwarancją (idzie wyrwać w cenie do 4,5k egzemplarze na 3-4 letniej gwarancji) Odpisz, cytując
Recommended Posts