maciek72 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Następny wrażliwy temat Tak sobie siedzę i myślę , że mój czas gonienia ,,uszatego,🐇 dobiega końca. Może czas pomyśleć o osobnym zasilaniu dla audio ? Patrzę na swój projekt domu i szukam optymalnych możliwości przerzucenia nowego przewodu od rozdzielni do salonu . Teoretycznie jest , to do zrobienia. Takie gniazdko tylko dla audio https://avcorp.pl/product-pol-4842-Oyaide-gniazdo-sieciowe-scienne-SWD-GX-E.html?selected_size=uniw#redirect Ale jaki przewód zasilający jest rekomendowany ? A , jaka E-ska ? Czy , to ma sens ? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, maciek72 napisał: Następny wrażliwy temat To po co zakładasz takie tematy, na forum jest dość informacji na ten temat. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Tak ? A , sam co używasz ? Może źle się wypowiedziałem Przewód prądowy od eski do pierwszego gniazdka . Proszę moderację o poprawienie Dziękuję 👍 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Jakaś konkretna manufaktura ? Najlepiej okrągły , łatwiej puścić przez otwory . Dziękuję za podpowiedź Odpisz, cytując
Recommended Posts