tomek4446 Napisano Poniedziałek o 14:07 Napisano Poniedziałek o 14:07 Tak z ciekawości. Co chcesz zmienić w dźwięku tym DAC-em ? Odpisz, cytując
bartleby Napisano wczoraj o 21:18 Autor Napisano wczoraj o 21:18 Dnia 9.03.2026 o 15:07, tomek4446 napisał: Tak z ciekawości. Co chcesz zmienić w dźwięku tym DAC-em ? Chcę użyć go jako pre i użyć tone control/loudness/equalizera. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 21 godzin temu, bartleby napisał: Chcę użyć go jako pre i użyć tone control/loudness/equalizera. Mam Adi 2 PRO FS R BE , czyli prawie to samo. Lubię ten sprzęt , choć uprzedzam , że wymaga nieco cierpliwości by opanować ustawienia. 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Mam Adi 2 PRO FS R BE , czyli prawie to samo. Lubię ten sprzęt , choć uprzedzam , że wymaga nieco cierpliwości by opanować ustawienia. No wiem, naczytałem się trochę, ale na apce to nie wygląda aż tak źle. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, bartleby napisał: ale na apce to nie wygląda aż tak źle. Nie wiedziałem , ze jest jakaś aplikacja. Serio. Korzystam z pilota lub po prostu klikam w gałki na urządzeniu. Odpisz, cytując
bartleby Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie wiedziałem , ze jest jakaś aplikacja. Serio. Korzystam z pilota lub po prostu klikam w gałki na urządzeniu. Trochę ostatnio czytam o tych dacach i o apce widziałem same pozytywne opinie. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu Tu zdaje się chodzi o to, że po wpięciu do wejścia USB w Rme komputera, możemy sterować dakiem za pomocą myszki, korzystając z interfejsu graficznego na ekranie komputera. Bez potrzeby ręcznego grzebania w menu ekranowym daka. 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 42 minuty temu Autor Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, michaudio napisał: Tu zdaje się chodzi o to, że po wpięciu do wejścia USB w Rme komputera, możemy sterować dakiem za pomocą myszki, korzystając z interfejsu graficznego na ekranie komputera. Bez potrzeby ręcznego grzebania w menu ekranowym daka. Tak. Odpisz, cytując
Recommended Posts