Bodo Napisano Piątek o 20:18 Napisano Piątek o 20:18 Ktoś coś miał okazję pomacać, posłuchać? oprócz sprzedawców... Próbowałem w dwóch salonach, ale w jednym stwierdzili że to zastępuje Oberony i to jest to samo, i nie zamawiali, a salon dystrybutora w Krakowie się przeprowadza na nową miejscówkę i na razie z odsłuchami lipa. Widzieć, widziałem, ale posłuchać się nie udało. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Sobota o 06:15 Napisano Sobota o 06:15 Pewnie nie. Ale sa już w sklepach. W większości wiec gdzie nie pójdziesz to będą. Dali są w Polsce bardzo popularne wiec to taki mus na stanie. W Krakowie Audiotrend ma a nowy sklep Audioforum co zastąpi salon Denona za tydzień otwarty. Moję wnioski z obserwacji internetu do tej pory. - każdy się na to rzucił aby jak najszybciej nakręcić materiał i na nim zarobić. - Sonik to nie jest to samo co oberon. Nie był w czasie zapowiedzi i w żadnym materiale nikt tego nie mówi. Wstęga w kolumnach Dali zawsze zmieniała bardzo brzmienie. To bardziej podchodzi pod Opticon niż wcześniejsze Oberon. Chyba, że myślisz o monitorach lub modelu 5 Ale w tym przypadku to nie spodziewam się olbrzymiej różnicy. - Na razie głosy mówią, że cena się zbliża do Opticon a brzmienie nieco słabsze. Może to bardziej taki Ikon jak był? - będzie teraz na nie szał więc z cenami trzeba poczekac. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jak nie chcesz opinii sprzedawców, to filmu wklejał nie będę Ale do odsłuchu je mamy Dnia 7.03.2026 o 07:15, Piotr Sonido napisał: - Na razie głosy mówią, że cena się zbliża do Opticon a brzmienie nieco słabsze. Może to bardziej taki Ikon jak był? Pamiętajmy, z jakiego pułapu cenowego startowały Opticony Odpisz, cytując
Recommended Posts