mikix0 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Dzień dobry, posiadam telewizor marki Philips 48OLED718. Wymiary pokoju są poniżej na poglądowym szkicu. Potrzebuje pomocy w zakupie dobrego głośnika/2 głośników, które postawie na komodzie pod tv. Zależy mi na dobrym dźwięku oraz nie na dużym kinie domowym. Mojej zonie zależy na dobrym design-ie, wiec musi wyglądać dobrze do wnętrza (mówiła cos o marchalu, ale może jest cos lepszego na rynku???). Czy moglibyście mi polecić kilka produktów godnych uwagi? Byłbym wielce rad i wdzięczny. Nie mam obecnie kwoty górnej. Porostu nie chce wydać np. 5000 zł za 1 głośnik. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu A , do czego podłączysz 2 głośniki ? Monitory , podłogowe ? Kolor ? Nowe , używane ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Hej Czyli szukasz najbardziej czegoś jak lepszy soundbar? Jak tak, to warto sprawdzić Naima Mu-So, czy Cambridge Audio EVO One. Ciekawe grajbelki, brzmiące dużo lepiej od typowych soundbarów. Przy tym wyglądają przyjemnie Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Audio pro a26, a obecnie to chyba już a28 albo a38 (trochę większy). Do tv w tej cenie szkoda szukać konkurencji, design to oczywiście rzecz gustu ale jeśli trop skandynawski Ci (żonie) odpowiada, to trafiony zatopiony. Do filmów możesz stworzyć wirtualny dźwięk przestrzenny przez aplikację. Do stereo z telefonu przez WiFi czy bt wystarczająco. Kolumny aktywne z eARC. Czego wiecej potrzeba. Mam od lat a26 i ani mi w głowie inne wynalazki. Zdziwisz się jak to gra. Odpisz, cytując
mikix0 Napisano 5 minut temu Autor Napisano 5 minut temu 2 godziny temu, Q21 napisał: Hej Czyli szukasz najbardziej czegoś jak lepszy soundbar? Jak tak, to warto sprawdzić Naima Mu-So, czy Cambridge Audio EVO One. Ciekawe grajbelki, brzmiące dużo lepiej od typowych soundbarów. Przy tym wyglądają przyjemnie Tak, dokładnie. Szukam czegoś lepszego niż soundbar, Sprawdzę polecone "grajbelkiz". Dziękuję za polecenie Odpisz, cytując
Recommended Posts