zabro Napisano 9 marca Napisano 9 marca Zaciekawiły mnie ostatnio kolumny heco im Vita 3 (jak nadarzy się okazja, to będę chciał przesłuchać). I tak się zastanawiam, czy ktoś z was się zetknął z tymi kolumnami, jak się one mają do celanow, a jak do auror? To dźwięk podobny do celanow, czy coś zupełnie innego? A może bliżej im do auror? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 marca Napisano 9 marca 1 godzinę temu, zabro napisał: Zaciekawiły mnie ostatnio kolumny heco im Vita 3 (jak nadarzy się okazja, to będę chciał przesłuchać). I tak się zastanawiam, czy ktoś z was się zetknął z tymi kolumnami, jak się one mają do celanow, a jak do auror? To dźwięk podobny do celanow, czy coś zupełnie innego? A może bliżej im do auror? Pierwsze, główne pytanie czy muszą to być koniecznie Heco ? 1 Odpisz, cytując
zabro Napisano 9 marca Autor Napisano 9 marca 34 minuty temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Pierwsze, główne pytanie czy muszą to być koniecznie Heco ? Wątek i pytanie jest konkretnie o heco pytam, bo to stosunkowo nowe kolumny i mało dość o nich jest jeszcze recenzji i opinii, więc po prostu jestem ciekaw wrażeń osób które miały już możliwość przesłuchać. I niestety literówka w tytule, ale chyba nie da się tego już poprawić Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 marca Napisano 9 marca 1 minutę temu, zabro napisał: Wątek i pytanie jest konkretnie o heco pytam, bo to stosunkowo nowe kolumny i mało dość o nich jest jeszcze recenzji i opinii, więc po prostu jestem ciekaw wrażeń osób które miały już możliwość przesłuchać. Okey, rozumiem Będziemy śledzić wątek jak dalej się rozwinie 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts