Montell81 Napisano Piątek o 11:38 Napisano Piątek o 11:38 Witam, tym razem zwracam się do Was z prośbą o pomoc w doborze kolumn aktywnych kolumn podłogowych w cenie około 3000zł za komplet. Głównym źródłem będzie streamer podpięty optykiem oraz TV, a w przyszłości możliwe że odtwarzać CD. Preferowany przeze mnie dźwięk to punktowy bas, szeroka scena, dużo szczegółów. Jeśli jest coś, o czym nie napisałem, to dajcie znać, uzupełnię. Z góry dzięki. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 19:00 Napisano Piątek o 19:00 Cześć Jeśli chodzi o nówki, to wielu opcji nie będzie. Główną będą Argon Audio Fenris A55. To bardzo przyzwoite kolumny w tych pieniądzach Gdybyś chciał posłuchać - zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
Montell81 Napisano wczoraj o 05:07 Autor Napisano wczoraj o 05:07 Jaka jest charakterystyka brzmienia tych Fenris A55? Jakie są ich plusy i minusy? Biorę pod uwagę też zakup używanych kokumn. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Klipsch The fives Cambridge L/R S, nie wiem jak brzmią fajnie było by sprawdzić. Adam Audio T8 albo A4 Odpisz, cytując
Montell81 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dzięki, ale chodzi o kolumny podłogowe. Odpisz, cytując
Recommended Posts