MCHammer2022 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) Kupiłem sobie na olx taki sprzęt. W latach 90. miałem dużo niższy model Sony, bo taki ze zdjęcia kosztował ciężkie pieniądze. Full wypas. Edytowano 14 godzin temu przez MCHammer2022 1 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja mialem coś takiego. Chyba byly 3 egz w pl. Wydany z okazji 20 lecia walkmana. Full wypas. Zdjęcie z neta. Mojego mi ukradli Nawet teraz kosztuje ciezkie pieniadze. Okaz kolekcjonerski. Edytowano 9 godzin temu przez audiowit Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 godzin temu, audiowit napisał: Nawet teraz kosztuje ciezkie pieniadze W latach 90. sprzęt Sony to było coś - solidny i drogi. Sony miało nawet swoje własne salony firmowe (w dużych miastach nawet kilka salonów) z telewizorami, kamerami, magnetowidami, sprzętem audio. Produkty leżały w szklanych, zamkniętych gablotach, klienci nie mogli ich dotykać, towar podawał sprzedawca. Ogólnie pachniało luksusem. Edytowano 1 godzinę temu przez MCHammer2022 Odpisz, cytując
Recommended Posts