Gumowe Ucho Napisano Sobota o 20:45 Napisano Sobota o 20:45 Dla nostalgii chciałem taki stary Sony Trinitron gruby CRT TV. Najlepie Krakow i okolice. Odpisz, cytując
HQ150 Napisano Poniedziałek o 13:56 Napisano Poniedziałek o 13:56 Mam najwyższy model kineskopowego TV. Tylko jest większy. KV-32HQ150 Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano Poniedziałek o 16:19 Autor Napisano Poniedziałek o 16:19 Niestety 32” zbyt wielki byk dla mnie. Ale pewnie super do konsoli. Przenigdy nie wyrzucaj! Odpisz, cytując
HQ150 Napisano Poniedziałek o 18:22 Napisano Poniedziałek o 18:22 No dlatego go trzymam. Nawet oryginalny, aluminiowy pilot jest. To ma 70kg żywej wagi. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Szkoda, że rok temu nie było tego ogłoszenia. Dostałem od koleżanki właśnie taki TV aby komuś chętnemu oddał, oczywiście za darmochę. Wcisnąłem koledze z osiedla, który zabrał go do garażu, gdzie stał bardzo długo. Nie wiem co z nim potem zrobił, przy okazji zapytam. Odpisz, cytując
Recommended Posts