CA AZUR Napisano Piątek o 09:44 Napisano Piątek o 09:44 Może ktoś z Was to robił? Prośba o wskazówki. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:44 Napisano wczoraj o 06:44 To jest odtwarzacz sieciowy. Chcesz do niego podłączyć CD i Ripować? Szczerze nie słyszałem o takiej jego funkcjonalności. Ktoś Ci o tym powiedział? 1 Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano wczoraj o 07:29 Napisano wczoraj o 07:29 Najprościej ripować płyty CD na komputerze za pomocą np. foobara albo AIMP. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dnia 20.03.2026 o 10:44, CA AZUR napisał: Może ktoś z Was to robił? Prośba o wskazówki. Albo skorzystać z dysku sieciowego NAS i przerzucać zripowaną zawartość przez "chmurę" Odpisz, cytując
CA AZUR Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dnia 23.03.2026 o 07:44, Piotr Sonido napisał: To jest odtwarzacz sieciowy. Chcesz do niego podłączyć CD i Ripować? Szczerze nie słyszałem o takiej jego funkcjonalności. Ktoś Ci o tym powiedział? Tak, gdzieś usłyszałem, ale zastanawiam się w jaki sposób Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, CA AZUR napisał: Tak, gdzieś usłyszałem, ale zastanawiam się w jaki sposób Moim zdaniem on nie ma tej funkcjonalności. Nie da się tego robić. 1 Odpisz, cytując
shureido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, CA AZUR napisał: Tak, gdzieś usłyszałem, ale zastanawiam się w jaki sposób nikt lepiej nie wytłumaczy ci jak ripować cd via 851N jak ten od którego to usłyszałeś 🤭 Odpisz, cytując
CA AZUR Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu obawiam się, że to niemożliwe 🫡 Odpisz, cytując
shureido Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu 27 minut temu, CA AZUR napisał: obawiam się, że to niemożliwe 🫡 nie poddawaj się, ciśnij gościa żeby powiedział jak to robi, zapewne użytkownicy 851N czekają z niecierpliwością jak korzystać z tej ukrytej opcji 🤗 Odpisz, cytując
Recommended Posts