jarek-ogarek Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Dzień dobry, czy ktoś próbował zestawić Nakamichi PA-5E+CA-5E z kolumnami Klipsch Heresy IV ? Wiem, że zamiast pytac na forum powinienem gdzieś takiego zestawu posłuchać ale zanim zacznę szukać chciałby zapytać czy to nie jest chybiony pomysł. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Przy tak specyficznym zestawie bardzo wątpię, że ktoś stąd mógł tego posłuchać Masz już jeden lub drugi element zestawu? Jakiego brzmienia szukasz w nowym wyborze? Odpisz, cytując
jarek-ogarek Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Sęk w tym, że to nie mój pomysł. Ja mam jakoś tak od dawna zwarte styki na brytyjskim brzmieniu (CA, NAD). Kolega, bardzo dobry kolega, zapytał mnie co sądzę o takim zestawie ... no i ... hmmm ... nic nie sądze. Ale cos mu tu sie wydaje "wyfikane" ... mam wrażenie, że kolumny są przewymiarowane (mam na myśli jakość nie rozmiar fizyczny) w stosunku do reszty, cenowo też: PA-5E+CA-5E jest po sąsiedzku 6 tys ... a kolumny to zapewne ze 20 tys. Liczyłem na zdecydowaną odpowiedź, że ten zestaw to nieporozumienie, bo niezazbytnio wiem jak zniechęciĆ kumpla do tego pomysłu. Odpisz, cytując
Recommended Posts