zgred5 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Witam wszystkich Przychodzę z pytaniem jak najlepiej połączyć subwoofer ze wzmacniaczem. Sprzęt, który mam: Yamaha R-N600A WHARFEDALE WH-D8 Miałem połączony subwoofer pod złącze LFE. Zmieniłem na INPUT RCA. Teraz gra gorzej, jak na połączeniu LFE. Moje pytanie, czy mogę to połączyć w ten sposób: Wzmacniacz ma 2 wyjścia LINE-OUT. Czy mam możliwość połączenia SUB+AMP pod te 1 wyjście, dwoma kablami RCA ? Generalnie, żeby się rozpisać. .. Chcę połączyć SUB+AMP przy pomocy 2 kabli RCA, tzw. chinch. Mogę tak zrobić ? Odpisz, cytując
zgred5 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Chyba zadam pytanie w inny sposób, Jak powinienem połączyć subwoofer ze wzmacniaczem, na subwooferze mam mieć podłączone INPUT : LFE/R, L czy oba gniazda L+R ? pytam, po prostu tylko pytam Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @zgred5 strasznie kombinujesz. Masz w Yamaszce wyjście na suba . Z niego wychodzisz albo pojedynczym kablem coaxial do wejścia w subie LFE , albo kablem typu Y do wejścia obu kanałów w subie. Odpisz, cytując
HejTomek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W amplitunerze Yamaha: Wepnij kabel do gniazda opisanego jako SUBWOOFER OUT W subwooferze wepnij drugi koniec kabla do gniazda wejściowego LFE. Chyba też możesz w aplikacji musiccast dostosować kilka rzeczy. Odpisz, cytując
Recommended Posts