MIŁY Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Dzień dobry, Na rynku dostępnych jest kilka modeli IFI ZEN, które mogę służyć jako czysty DAC w systemie stacjonarnym stereo. Trochę się można pogubić w tych urządzeniach. Chodzi o lekkie docieplenie, dociążenie dźwięku zestawu Wimm Ultra + Yamaha A-S701. Który z nich będzie najlepszy w tej funkcji? Wzmacniacz słuchawkowy jest tutaj pomijalnym dodatkiem podobnie jak obsługa najbardziej gęstych plików w ZEN DAC 3. IFI Zen DAC Signature V2 IFI Zen One Studio IFI Zen DAC 3 Czy jest w ogóle pomiędzy nimi jakaś różnica w funkcji czystego DACa? Wiem, że DAC 3 jest następcą DAC V2 a z kolei One Studio jest zrobiony na bazie DAC V2, ale z lepszymi komponentami. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cześć Jakie masz zespoły głośnikowe? Odpisz, cytując
MIŁY Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Phonar Veritas P3 Style ... i jest jeszcze IFI Zen One Signature, o którym zapomniałem Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, MIŁY napisał: Phonar Veritas P3 Style Nie znam. 25 minut temu, MIŁY napisał: IFI Zen One Signature, o którym zapomniałem U mnie jakiś istotnych zmian, w stosunku do DACa wbudowanego w bluesounda, nie wprowadził 🙂. Odpisz, cytując
MIŁY Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Nie wiem jak gra zestaw node + Rega + PCM, ale zestaw Wiim + Yamaha + Phonar gra dokładnie, technicznie i raczej po delikatnie jaśniejszej stronie więc trochę ciepła by się przydało wprowadzić, aby nieco zmiękczyć i osłodzić przekaz. Odpisz, cytując
Recommended Posts