Michaiu_86 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Cześć, czy ktoś ma doświadczenie z kolumnami monitor audi silver c150 I c250? Aktualnie posiadam zestaw amplituner denon x4700h Fronty ma rx2 Centralny ma silver c150 6g Tyły MA fx 6g. Czy bedzie dla mnie opłacalna i dczuwalna gloanika centralnego z MA c150 6g na c250 7g? Chodzi o realna zmiane w filmach i koncertach. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Cześć, Jest miedzy nimi różnica. Owszem. Czy na tyle żeby 8 godzin temu, Michaiu_86 napisał: Czy bedzie dla mnie opłacalna tego nikt Ci nie powie. Najlepiej by było gdybyś wypożyczył 250 do domu i nawet na obecnych ustawieniach kalibracyjnych amplitunera sprawdził. Albo na chwilę wyłączyć Audyssey odpiąć fronty i sprawdzić różnice. To kwestia 2-3 godzin i będziesz wiedział. Wiem, logistyka, ale serio zrób tak. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć Przeskok jest, ale nie dzień/noc. To przyjemny upgrade, ale najlepiej byłoby porównać Zwłaszcza że pytasz o opłacalność, a to kwestia bardzo subiektywna. Zapraszam do kontaktu w razie czego, zobaczymy, co się uda zrobić Odpisz, cytując
Recommended Posts