Paulas Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Wprowadziłem się do nowego domu. Mam wyprowadzone kable na głośniki na tarasie ale w salonie „ zaplanowałem” głośniki bezprzewodowe żebym mógł je przestawiać zgodnie z potrzebami. i zaczyna się problem: jestem za dużym laikiem i nie wiem jaki sprzęcik ( budżetowy) postawić żeby podłączyć głośniki po kablu i głośniki bezprzewodowe… głośniki planowałem Yamahy, denony, heosy lub podobne dodam , że słucham muzyki z platform muzycznych z IPad/ iPhone oraz radio internetowe, tunelin zapytalem AI …. i szybko poprosiłem Was o poradę🤣 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Głosniki po kablu raczej obojętne. Głosniki bezprzewodowe to już zależnie od systemu jakiego będziesz używał. Inne jedne obsłuży MusicCast, inne Heos, a jeszcze inne SONOS. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Paulas napisał: Wprowadziłem się do nowego domu. Mam wyprowadzone kable na głośniki na tarasie ale w salonie „ zaplanowałem” głośniki bezprzewodowe żebym mógł je przestawiać zgodnie z potrzebami. i zaczyna się problem: jestem za dużym laikiem i nie wiem jaki sprzęcik ( budżetowy) postawić żeby podłączyć głośniki po kablu i głośniki bezprzewodowe… głośniki planowałem Yamahy, denony, heosy lub podobne dodam , że słucham muzyki z platform muzycznych z IPad/ iPhone oraz radio internetowe, tunelin zapytalem AI …. i szybko poprosiłem Was o poradę🤣 Cześć Idąc krok po kroku, tutaj wrzucamy Ci listę wszystkich produktów z linii Musiccast które mogą współpracować ze sobą bezprzewodowo: https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast.html Natomiast, aby dobrze "zaprojektować" całą koncepcje to potrzebujemy od Ciebie kilka informacji: -Wielkość salonu -Najlepiej projekt/zdjęcie pomieszczenia -Budżet na całą inwetycje Odpisz, cytując
Paulas Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Idąc krok po kroku, tutaj wrzucamy Ci listę wszystkich produktów z linii Musiccast które mogą współpracować ze sobą bezprzewodowo: https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast.html Natomiast, aby dobrze "zaprojektować" całą koncepcje to potrzebujemy od Ciebie kilka informacji: -Wielkość salonu -Najlepiej projekt/zdjęcie pomieszczenia -Budżet na całą inwetycje Salon 6x6 m w kwadracie Na ampli chciałem wydać około 2000 , na kolumny przewodowe do 1000 za parę no i bezprzewodowe to już nie wiem… tak raczej żeby nie odlecieć w kosmos Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Paulas napisał: Salon 6x6 m w kwadracie Na ampli chciałem wydać około 2000 , na kolumny przewodowe do 1000 za parę no i bezprzewodowe to już nie wiem… tak raczej żeby nie odlecieć w kosmos A do czego miałby służyć amplituner w tej konfiguracji? Do głośników po kablu? Ważne pytanie Z głośników bezprzewodowych, to model Musiccast 20 mógłby "ogarnąć" temat https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-20.html Odpisz, cytując
Paulas Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Liczę , że jest sprzęt do którego podłączę parę głośników po kablu i parę bezprzewodowyvch … mylę się ? Głośniki po kablu np.Yamaha NS-AW194 ? Odpisz, cytując
Paulas Napisano 19 minut temu Autor Napisano 19 minut temu No dobrze… a jeśli zdecyduje się podłączyć wewnętrzne głośniki kablem to będzie łatwiej jak sądzę ? mogą być inne głośniki na tarasie - zewnętrzne i inne w salonie - wewnętrzne , prawda ? Odpisz, cytując
Recommended Posts