Paulas Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Wprowadziłem się do nowego domu. Mam wyprowadzone kable na głośniki na tarasie ale w salonie „ zaplanowałem” głośniki bezprzewodowe żebym mógł je przestawiać zgodnie z potrzebami. i zaczyna się problem: jestem za dużym laikiem i nie wiem jaki sprzęcik ( budżetowy) postawić żeby podłączyć głośniki po kablu i głośniki bezprzewodowe… głośniki planowałem Yamahy, denony, heosy lub podobne dodam , że słucham muzyki z platform muzycznych z IPad/ iPhone oraz radio internetowe, tunelin zapytalem AI …. i szybko poprosiłem Was o poradę🤣 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Głosniki po kablu raczej obojętne. Głosniki bezprzewodowe to już zależnie od systemu jakiego będziesz używał. Inne jedne obsłuży MusicCast, inne Heos, a jeszcze inne SONOS. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Paulas napisał: Wprowadziłem się do nowego domu. Mam wyprowadzone kable na głośniki na tarasie ale w salonie „ zaplanowałem” głośniki bezprzewodowe żebym mógł je przestawiać zgodnie z potrzebami. i zaczyna się problem: jestem za dużym laikiem i nie wiem jaki sprzęcik ( budżetowy) postawić żeby podłączyć głośniki po kablu i głośniki bezprzewodowe… głośniki planowałem Yamahy, denony, heosy lub podobne dodam , że słucham muzyki z platform muzycznych z IPad/ iPhone oraz radio internetowe, tunelin zapytalem AI …. i szybko poprosiłem Was o poradę🤣 Cześć Idąc krok po kroku, tutaj wrzucamy Ci listę wszystkich produktów z linii Musiccast które mogą współpracować ze sobą bezprzewodowo: https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast.html Natomiast, aby dobrze "zaprojektować" całą koncepcje to potrzebujemy od Ciebie kilka informacji: -Wielkość salonu -Najlepiej projekt/zdjęcie pomieszczenia -Budżet na całą inwetycje Odpisz, cytując
Paulas Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Idąc krok po kroku, tutaj wrzucamy Ci listę wszystkich produktów z linii Musiccast które mogą współpracować ze sobą bezprzewodowo: https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast.html Natomiast, aby dobrze "zaprojektować" całą koncepcje to potrzebujemy od Ciebie kilka informacji: -Wielkość salonu -Najlepiej projekt/zdjęcie pomieszczenia -Budżet na całą inwetycje Salon 6x6 m w kwadracie Na ampli chciałem wydać około 2000 , na kolumny przewodowe do 1000 za parę no i bezprzewodowe to już nie wiem… tak raczej żeby nie odlecieć w kosmos Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Paulas napisał: Salon 6x6 m w kwadracie Na ampli chciałem wydać około 2000 , na kolumny przewodowe do 1000 za parę no i bezprzewodowe to już nie wiem… tak raczej żeby nie odlecieć w kosmos A do czego miałby służyć amplituner w tej konfiguracji? Do głośników po kablu? Ważne pytanie Z głośników bezprzewodowych, to model Musiccast 20 mógłby "ogarnąć" temat https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-20.html Odpisz, cytując
Paulas Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Liczę , że jest sprzęt do którego podłączę parę głośników po kablu i parę bezprzewodowyvch … mylę się ? Głośniki po kablu np.Yamaha NS-AW194 ? Odpisz, cytując
Paulas Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu No dobrze… a jeśli zdecyduje się podłączyć wewnętrzne głośniki kablem to będzie łatwiej jak sądzę ? mogą być inne głośniki na tarasie - zewnętrzne i inne w salonie - wewnętrzne , prawda ? Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 11 godzin temu, Paulas napisał: zapytalem AI …. i szybko poprosiłem Was o poradę🤣 Nawet odpowiednio pytań AI trzeba umieć. Odpisz, cytując
Recommended Posts