Oleczek Napisano 27 maja 2009 Udostępnij Napisano 27 maja 2009 Witam serdecznieJutro ide kupic amplituner na ktory sie juz zdecydowalem taki jak w temacie. W pozniejszym czasie mam zamiar kupic odpowiednie glosniki, jak juz fundusze beda odpowiednie. I teraz pojawia sie pytanie. Jakie wybrac?Troche informacji:1.Zdecydowalem sie na ampi do kina domowego ze wzgledu na to ze chcialbym jednak moc przyjemnie obejrzec film ale w wiekszosci bede sluchal muzyki. W proporcjach 65/35%. Z czasem moze sie to zmieni.2Pokoj mam okolo 25m2.3Fundusze okolo 2 tys ale jesli cos bedzie troche wykraczac a bedzie warto dolozyc to moge sie wykosztowac.4Za odtwarzacz dvd/cd/blu-ray posluzy ps35Zalezy mi na tym aby glosniki wykorzystaly w pelni to co potrafi ampi-czyli zeby nie placic za to co nie wykorzystam ani nie miec poczucia ze ampi zagralby lepiej gdyby nie glosniki.Zastanawialem sie nad taka opcjahttp://audiodecor.pl/pl/product/view?id=359370Cena sie nie ma co sugerowac w sklepie gdyz mam mozliwosc dostania ich za 2500zl. Tylko zastanawialem sie czy przypadkiem sub by nie byl potrzebny?Bardzo prosze o jakies wskazowki albo propozycje. Z gory dzieki!!29.05bardzo pomocni jestescie...;( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 6 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2009 Do tego amplitunera będzie potrzebny sub. Do filmów. Muzyka jako tako zagra (Yamahy brzmią moim zdaniem nieszczególnie w muzyce). Ale suba możesz dokupić później. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts