geforce86 Napisano 16 lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 lipca 2009 Doradzcie cos z kabli do kolumn , nie zadrogie ale dobre . I czy ten kabel 30m OEHLBACH Speaker Cable 2x2.5mm2 . Jest warty uwagi i ile by kosztowal w polsce , bardzo dziekuje z gory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 16 lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 lipca 2009 Napisz ile chcesz wydać i ile potrzebujesz tego kabla (tylko dokładnie nie 20-30m, bo to zmienia półkę kabla).Tak naprawdę to polecam najpierw kupić zwykłego miedziaka, a później eksperymentować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 16 lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 lipca 2009 Ja lece na CAMBRIDGE AUDIO SYMPHONY 200 i nie narzekam , choc nie zarzekam sie , ze w przyszlosci zainwestuje w cos lepszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 17 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2009 Pacio postanowilem ze na poczatku sprobuje miedziaka , poczytam , poobserwuje , dokonam tego wlasciwego zakupu z czasem . Ale chce kupic kabel do srednich i wysokich - bi -amping -( jak juz wiesz bass zakupilem - QED ANN) na moje przody i tak jak widze to bedzie mi potrzebne dwa razy po 2.5 - 3 m .A co do ceny to nie wiem moge wydac sporo chodzi mi o zakup , raz a dobrze . ( Nie musi to byc hi - end , taki wiesz lepszy niz sredni mi chyba starczy ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 17 lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 lipca 2009 Wiesz ja mam w sekcji wysokotonowej zwyklaka z MM. Czyli HAMA 2x2,5mm z tych kabli, które miałem na testach żaden (w moim odczuciu) nie był lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 17 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2009 To bez zadnych obaw moge wziasc ten z pierwszego postu OEHLBACH , czy jednak poszukac tego HAMA . Ten pierwszy ma calkiem niezla cenne gosc chce za niego 30 jurkow za 30 metrow a widzialem taki sam za 3 euro od metra . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 17 lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 lipca 2009 On jest bardzo podobny do tej HAMY i konstrukcyjnie i z wyglądu, a także cenowo, myślę, że nie masz się nad czym zastanawiać. U nasz też on jest od 13-15zł/mb, więc cena dobra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 18 lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 lipca 2009 Oehlbach jest typowo specjalistyczną wytwórnią i sam robi swoje kable Hama je po prostu kupuje więc stawiałbym na zakup kabla oehlbach -a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts