geforce86 #1 Napisano 16 lipca 2009 Doradzcie cos z kabli do kolumn , nie zadrogie ale dobre . I czy ten kabel 30m OEHLBACH Speaker Cable 2x2.5mm2 . Jest warty uwagi i ile by kosztowal w polsce , bardzo dziekuje z gory Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #2 Napisano 16 lipca 2009 Napisz ile chcesz wydać i ile potrzebujesz tego kabla (tylko dokładnie nie 20-30m, bo to zmienia półkę kabla).Tak naprawdę to polecam najpierw kupić zwykłego miedziaka, a później eksperymentować. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariooko #3 Napisano 16 lipca 2009 Ja lece na CAMBRIDGE AUDIO SYMPHONY 200 i nie narzekam , choc nie zarzekam sie , ze w przyszlosci zainwestuje w cos lepszego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geforce86 #4 Napisano 17 lipca 2009 Pacio postanowilem ze na poczatku sprobuje miedziaka , poczytam , poobserwuje , dokonam tego wlasciwego zakupu z czasem . Ale chce kupic kabel do srednich i wysokich - bi -amping -( jak juz wiesz bass zakupilem - QED ANN) na moje przody i tak jak widze to bedzie mi potrzebne dwa razy po 2.5 - 3 m .A co do ceny to nie wiem moge wydac sporo chodzi mi o zakup , raz a dobrze . ( Nie musi to byc hi - end , taki wiesz lepszy niz sredni mi chyba starczy ) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #5 Napisano 17 lipca 2009 Wiesz ja mam w sekcji wysokotonowej zwyklaka z MM. Czyli HAMA 2x2,5mm z tych kabli, które miałem na testach żaden (w moim odczuciu) nie był lepszy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geforce86 #6 Napisano 17 lipca 2009 To bez zadnych obaw moge wziasc ten z pierwszego postu OEHLBACH , czy jednak poszukac tego HAMA . Ten pierwszy ma calkiem niezla cenne gosc chce za niego 30 jurkow za 30 metrow a widzialem taki sam za 3 euro od metra . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #7 Napisano 17 lipca 2009 On jest bardzo podobny do tej HAMY i konstrukcyjnie i z wyglądu, a także cenowo, myślę, że nie masz się nad czym zastanawiać. U nasz też on jest od 13-15zł/mb, więc cena dobra. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibic1 #8 Napisano 18 lipca 2009 Oehlbach jest typowo specjalistyczną wytwórnią i sam robi swoje kable Hama je po prostu kupuje więc stawiałbym na zakup kabla oehlbach -a. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach