Didek Napisano 18 lipca 2009 Napisano 18 lipca 2009 Posiadam odtwarzacz DVD Lark Moon, obs艂uguj膮cy d藕wi臋k DTS, co wiem po tym, 偶e w ''diodach'' mi臋dzy Dolby Digital, mp4 itp. znajduje si臋 r贸wnie偶 format DTS. W艂o偶y艂em p艂yt臋 DVD z d藕wi臋kiem DTS 5.1 do odwtarzacza, odtworzy艂em film i obraz elegancko szed艂 p艂ynnie i zapali艂a si臋 automatycznie 'dioda' DTS. Ju偶 my艣la艂em, 偶e wszystko b臋dzie ok, ale nic nie s艂ysza艂em, tylko cisz臋, jakby co to opcji ''mute'' nie mia艂em . Wydaje mi si臋, 偶e musi si臋 da膰 us艂ysze膰 ten d藕wi臋k DTS na moim odtwarzaczu, ale czego艣 brakuje, mo偶e jakiego艣 dekodera, nie mam poj臋cia, bo na tym si臋 nie znam, prosz臋 o pomoc, z g贸ry dzi臋kuj臋 . Odpisz, cytuj膮c
pirs Napisano 18 lipca 2009 Napisano 18 lipca 2009 WitamMasz po艂膮czony odtwarzacz kablem cyfrowym? Odpisz, cytuj膮c
Didek Napisano 18 lipca 2009 Autor Napisano 18 lipca 2009 Jedyny kabel jaki mam podpi臋ty do telewizora to to ten od odtwarzacza, kt贸ry ma ka偶dy odtwarzacz DVD. Podaje stronke z detalami Lark Moona: http://www.lark.com.pl/moon.htm Odpisz, cytuj膮c
pirs Napisano 18 lipca 2009 Napisano 18 lipca 2009 Ja rozumiem 偶e masz podpi臋ty kabel SCART.W tym wypadku nie odbierzesz w DTS.Musi by膰 kabel cyfrowy,tj.optyczny albo koaxial.Masz w Twoim TV gniazdo cyfrowe?Pozdrawiam Odpisz, cytuj膮c
Didek Napisano 18 lipca 2009 Autor Napisano 18 lipca 2009 I ju偶 wszystko wiem . Bardzo dzi臋kuj臋 Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts