TERCUS Napisano 12 października 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2006 Witam wszystkich miłosników i estetów dźwięku.Proszę o poradę. Kupiłem niedawno taki niskobudżetowy komplet kina domowego-KENWOOD KRF-V6090+DVF 3200+HECO VITAS 500+..., wiem że nie jest to jakaś wyższa półka,ale chciałbym jednak dokupić sobie CD do odsłuchu muzyki i proszę o jakąś poradę w granicach 1000 - 1500zł.Być może to za dużo jak do takiego zestawu, ale póki co to chociaż CD będzie lepszej jakości. Proszę o podpowiedź,wszystkie posty będę traktował jako poradę i naukę, dziękuję. Powiem jeszcze co rozważałem: Nad 542 (chyba trochę droższy),DENON 700,CA 640 AZUR, może jakiś HK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bromiz Napisano 22 października 2006 Udostępnij Napisano 22 października 2006 Osobiście polecałbym do tego zestawu odtwarzacz Technics SL-PS 7. Zdaję sobie sprawę, że sprzęt tej marki można teraz nabyć chyba jedynie na rynku wtórnym. Tym nie mniej warto zapoznać się z tym modelem z uwagi na znakomitą równowagę brzmienia i przestrzenność dźwieku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts