Gość jerzy110992 Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 jak masz glosniki typu glosniki komputerowe np. creative badz logitecha to tak .. jak wieksze .. to nie mozliwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 Albo monitory Studyjne aktywne.. ta sama forma o której napisał: kazalski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 No... nie do końca tak...Generalnie - dysponując odtwarzaczem i nie chcąc "bawić" się we wzmacniacz - potrzebujesz głośników aktywnych oraz przedwzmacniacza/lub głośników aktywnych wysposażonych w możliwość regulacji głośności.Głośniki aktywne - głośniki wyposażone we wbudowany wzmacniacz. Głównie głośniki takie są wytwarzane na rynek pro. Jednakże można również dostać takowe dedykowane na rynek konsumencki (zazwyczaj różnią się wyłącznie designem - zamiast np. lakieru młotkowego posiadają okleinę oraz ceną - wyraźnie wyższą ).Dlatego tez szukaj, lub pytaj dalej...Pozdr.Pisałem ten post dwie godziny i Muzyczny mnie nieco uprzedził! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 Cytat Czy można przy pomocy samego odtwarzacza cd i głośników słuchać muzyki? Tak aby nie trzeba było kupować wzmacniacza? Ocywiście można, jeśli podłączysz głośniki do wyjścia słuchawkowego. Tylko że będzie baaaaaaaaaaaardzo cicho. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 Cytat Oczywiście można, jeśli podłączysz głośniki do wyjścia słuchawkowego. Tylko że będzie baaaaaaaaaaaardzo cicho Eeee tam... Jak na końcu kabelka będą słuchawki to cicho wcale nie będzie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 lipca 2009 a..jak wiadomo ...słuchawki a w szczególności te .. bezprzewodowe.. służą...do...hehehe..chyba nikomu nie trzeba nic juz dodawać Bert..pamietasz.. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 23 lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 lipca 2009 Pamiętam, pamiętam... Brakuje ikonki "Rotfl"... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 lipca 2009 a teraz na poważnie : jerzy110992 czy masz jakieś pytania ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jerzy110992 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Ale duża różnica w czym ? i jakie DVD i CD.. ? różnice mogą być w zależności od modeli... wiadomojak zestawisz jakiegos kipskiego CDka z wybytna refernacja DVD bedzie inaczej ...a inaczej bedzie w sytuacji odwrotnej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Nawet dobre DVD nie posiada dopracowanego toru Audio.A jeśli już jest lepszy to za niebotyczną cenę.Dlatego prawie zawsze lepiej kupić CD do muzyki a nie DVD.Do tego w CD wszystko przebiega sprawniej nie trzeba czekać tyle czasu na wczytanie płyty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Kwestia budżetu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Niestety!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Ale przyznasz,ze trafią sie dvd które tor audio mają względny.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 A mozna by tak przytoczyc jakis przyklad dvd z dobrym torem audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 No ale tu musimy rozpatrywać drogie Denony ,Sony o takich wynalazkach jak np McIntosh http://www.mcintoshlabs.com/products/mcint...d-cd-player.aspnie wspomnę .Słuchałem z tego muzyki na pokazie w Warszawie i nawet nieźle grało ,dystrybutor twierdził że typowe CD tej firmy wcale nie są lepsze ,ale ja tego nie sprawdzałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Wlasnie chcialem podac Denona..wyprzedziłeś mnie .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 A słuchałes Denona w porównaniu z jakimś CD-kiem ?Ja niestety nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Ha tego Denona to ja mialem w domu..się kiedyś tak dało..był u mnie...24 h.. tylko ale był!:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Tylko miałeś żadnych odsłuchów ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 No ejj.. a jak bys mial to bys nie słuchał??.. byly odsłuchy ale marna..tzn bez spokoju z pospiechem.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 Szkoda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jerzy110992 Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 lipca 2009 No ale pytanie nijakie..jak zagra..??a ja zapytama z czym ? - bo nic nie wynika...konkretnego.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts