mariooko Napisano 23 lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 lipca 2009 Witam!Mam amplituner kd Sony str-dg910 . Do niego podlaczone ps3 bo jestem fanem gier oraz dvd bo lubie tez filmy:). Moje pytanie jest takie : czy moge podlaczyc do mojego ampli dodatkowego wzmaczniacza stereo by miec jeszcze wieksza radosc ze sluchania samej muzyki? I jesli tak , to jak wyglada kwestia podlaczenia owego zmaczniacza oraz glosnikow? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 23 lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 lipca 2009 Co ma być źródłem muzyki.Czy zamierzasz kupić parę kolumn do stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariooko Napisano 23 lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2009 mam zestaw kolumn :przod MOURDANT-SHORT 916ityl CELSTION F30sub MOURDANT -SHORT AVANT 309iwszytko to mam podlaczone po kd zrodlem dzwieku ma byc jakis dobry cd player Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 23 lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 lipca 2009 Nie masz z ampa wyjścia PRE-OUT (front), więc nie możesz podłączyć dodatkowej końcówki stereo, w celu polepszenia jakości. Jeśli będziesz miał jeszcze wzmaka stereo to będziesz musiał przepinać kable za każdym razem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts