tassman Napisano 22 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2009 Witam serdeczniePotzebuję pomocy przy wyborze KD. Podaję ścisłe dane:Pokój: 13,5 m2 wys. 2,7mCena do 1500 złUpodobania muzyczne: raczej elektronika, DEEP HOUSE, TECH HOUSE, HOUSE. Inne:Niestety pokój jest nie zbyt ustawny. Głośniki NIE bedą ustawione krótkiej ale na długiej ścianie pokoju. Zależy mi na SURROUND ale w sumie nic sie nie stanie jak będzie to stereo. No i kolejna rzecz która mnie boli, ze względu na moją żonę i ilość pokoiw mieszkaniu zależy mi na wielkości kolumn.Patrząc sam na moje problemy doszukałem się np. SAMSUNG HT-X715 (ale to jest szybkie spojrzenie lamera). Proszę doradźce coś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 22 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2009 W tym budżecie brałbym pod uwagę jedynie stereo. Najlepiej z drugiej ręki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 22 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2009 Myślę, że coś z rodziny Yamahy z lat 80' i do tego JAMO S708/718. Zestaw idealny, duża moc, basu dużo, na pewno nie braknie ci go nawet w takiej muzie, a przy tym nawet z delikatniejszymi klimatami będzie ok. O tych wzmakach poczytaj w temacie kaczora, naprawdę świetna kopalnia wiedzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts