Zaloguj się, aby obserwować  
Obserwujący 0
adis333

Problem z saw 2500

witam dzisiaj dostarczyli mi sony saw2500 podlaczylem go mojego starego juz w sumie wzmacniacza(mini wieza sony rx88) niestety nie odtwarza mi dzwieku w subie ;/ wiecie co moze byc za przyczyna?? caly sestem jest podlaczony do kompa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak podłączyłeś suba (kable, wejścia/wyjścia)??? Czy jesteś pewien, że jest on w trybie ON, a nie STAND BY??? Może masz potencjometr głośności na min i dlatego nic nie słychać???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Podlaczylem we wiezy wyjscie super woofer, w subie LINE IN kabel juz byl dolaczony do suba. Normalnie wlaczylem go przyciskiem power. Pali sie dioda od wlaczenia. Mam potencjometr ale jest ustawiony ponad MIN. Czy jest to mozliwe ze z wiaza jest cos nie tak? Mam nadzieje ze sub ktorego wczoraj kupilem nie jest zepsuty;/
Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Włącz suba, daj potencjometr na maks i przytknij palec do końcówki kabla (tej, którą wyjmiesz z wieży), jeśli usłyszysz buczenie to znaczy, że sub jest dobry.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.


Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  
Obserwujący 0